Adaptacija kopalnice


Adaptacija kopalnice je zahteven poseg, ki je lahko dolgotrajen in zahteva večje količine denarja. Vendar pa je sam projekt lahko za naročnika zelo preprost, saj mi poskrbimo za kopalnico od začetka  do konca. Adaptacija kopalnice v našem podjetju je torej možna na ključ.

Pred samim projektom se seveda z naročnikom sestanemo, pregledamo obstoječe stanje in skupaj naredimo načrt za novo kopalnico. Seveda upoštevamo vse želje, vendar pa pri vsakem koraku svetujemo najbolj optimalne rešitve, ki so za naročnika cenovno in časovno ugodnejše. Sama adaptacija kopalnice po navadi traja okoli dva tedna, vendar pa zahtevnejši in večji projekti včasih zahtevajo tudi kakšen dan ali teden več. Prisegamo na kvaliteto in zagotavljamo, da je adaptacija kopalnice z naše strani izvedena profesionalno.

adaptacija kopalnice

Naročnik nam mora po potrditvi projekta zagotoviti le dostop do hiše in kopalnice in adaptacija se lahko prične. Za našega naročnika najprej opravimo demontažo obstoječega kopalniškega pohištva in ga tudi odpeljemo na deponijo. Sledi odstranitev keramičnih ploščic iz kopalnice, kateremu sledijo manjša popravila in izravnava sten. Še prej pa je potrebno odstraniti obstoječe vodovodne in sanitarne cevi. To je zelo pomembno, saj po navadi spremenimo razporeditev elementov v kopalnici in stare cevi so potrebne menjave zaradi dotrajanosti.

Adaptacija kopalnice je lahko uspešna in kakovostna, če so nove cevi iz primernih materialov, ki so odporni na visok pritisk in ostale vplive. Kopalnica se nato pripravi na keramičarska dela. Ko so ploščice položene in fugirane, lahko montiramo sanitarno pohištvo. To pohištvo seveda izbere naročnik, imamo pa skozi celotno adaptacijo svetovalno vlogo, tako da se lahko naročnik vedno obrne na nas. Adaptacija kopalnice, ki je opravljena z naše strani je na visokem nivoju in poleg kakovostne izvedbe in materialov vedno pazimo tudi na okolju prijazne snovi. Želimo namreč, da je naročnik z našo adaptacijo karseda zadovoljen in zraven prispevamo tudi svoj delež k ohranitvi narave.

Adaptacija kopalnice marsikomu lahko povzroči veliko sivih las. Da se to ne bi zgodilo, smo vam na voljo mi. Na nas se lahko zanesete zaradi naše izkušenosti in dobrih priporočil zadovoljnih naročnikov. Naše delo je časovno zelo hitro, vendar tudi izredno kakovostno. To zagotavljajo mnogi strokovnjaki, s katerimi sodelujemo in so del adaptacij. Materiali, ki jih uporabljamo za izvedbo projektov so kakovostni , trpežni in po vrhu vsega še ekološki. Naše cene pa zaradi vseh prednosti niso zasoljene ampak so izredno konkurenčne, tako da naročnik dobi res največ za svoj denar.

Izredno pomembna lastnost, ki nas odlikuje je ustrežljivost. Naši naročniki so vedno na prvem mestu in njihove želje so uslišane. Skozi celoten projekt imajo glavno besedo, saj nam je najpomembneje, da so zadovoljni. Menimo, da je naša največja prednost visoka stopnja funkcionalnosti. Izvedemo namreč celotno adaptacijo kopalnice, ki se začne z odstranjevanjem starega kopalniškega pohištva in konča z namestitvijo novega. Vse kar je vmes, je na nas. Naročnik lahko uživa v vsakdanu in se ne obremenjuje z ničemer. Adaptacija kopalnice je popolnoma prepuščena nam, tako da ni nobenega izgubljanja dragocenega časa. Adaptacija kopalnice je torej na ključ.

Veliko število zadovoljnih strank je naše najboljše priporočilo. Na nas se lahko naročnik zanese, da bomo delo opravili v skladu z dogovorom. V današnjih časih, ko ljudem primanjkuje časa, smo mi idealna rešitev. Celostna storitev je cenjena in tako so naročniki na koncu zelo zadovoljni. Na njih je le, da izberejo nove ploščice in kopalniško pohištvo. Torej, najboljši del je na njih, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Tudi končno čiščenje je vključeno v našo ponudbo. Postanite tudi vi naša zadovoljna stranka in uživajte v novi, moderni in funkcionalni kopalnici.Vaša mnenjaAdaptacija kopalnice

Naše delo na področju adaptacija kopalnice je dosedaj ocenilo 84 obiskovalcev in nam prisodilo povprečno oceno 4,1 (od 5)

Oddajte svojo oceno tudi vi (5 je najbolje): 12345

KEREMAKerema041 377 292
O podjetjuReferenceKontaktVodovod in ogrevanjeKeramičarstvoGradbeništvoAdaptacijeUrejanje dvoriščHlajenje in klimaSlikopleskarstvoKerema Facebook