Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo je dejavnost, ki pokriva vrsto različnih del, s katerimi si lahko polepšate dom. Namesto vas poskrbimo za barvanje vrat, sten, stropov in drugih hišnih elementov.

Slikopleskar lahko z barvo ustvari primerno vzdušje v prostoru: neopazne stvari kar naenkrat stopijo v ospredje, njihove oblike so poudarjene, vogali in koti zopet postanejo prijetni prostori. Slikopleskar opravlja celo vrsto del; tu niso le vsakdanje sivine zapuščenih fasad, stropi in stene, ki jih je potrebno obnoviti - pogosto je treba zidove in stene prenoviti s tapetami. Poleg zidov in stropov slika in pleska tudi mizarske in kovinske izdelke. Po potrebi jih tudi zaščiti in sicer les pred vplivom vlage in trohnenjem, kovino pred rjavenjem.


Nekoč je bilo osnovno pleskarjevo orodje čopič, danes pa barve in tapete nanaša z različnimi orodji, ki jih izbira glede na velikost ploskve, vrste podlage in vrste barve oziroma tapete. Slikopleskar uporablja različne čopiče, valjčke, brizgalno pištolo, blazinico in rezalna orodja. Materiali, s katerimi dela slikopleskar so različne barve, tapete vseh vrst in lepila.

 

 Vaša mnenjaSlikopleskarstvo

Naše delo na področju slikopleskarstvo je dosedaj ocenilo 13 obiskovalcev in nam prisodilo povprečno oceno 4,4 (od 5)

Oddajte svojo oceno tudi vi (5 je najbolje): 12345

KEREMAKerema041 377 292
O podjetjuReferenceKontaktVodovod in ogrevanjeKeramičarstvoGradbeništvoAdaptacijeUrejanje dvoriščHlajenje in klimaSlikopleskarstvoKerema Facebook