Keramičarstvo

Svetovanje in kvalitetno-strokovno polaganje keramike.

Polaganje keramike je zaključno gradbeno delo, s katerim dajemo nepremičnini v notranjosti ali zunanjosti končni izgled.

Polagalec keramičnih ploščic lepi ploščice na ravne in trde podlage, stene in tla. Pri tem nanaša določeno količino veziva na podlago in na ploščice, ki jih sproti pritrjuje. S tem pomaga ustvariti v prostoru prijetno atmosfero s keramičnimi ploščicami, ki ustrezajo namenu in okolju. Poleg funkcionalne rešitve za večjo trpežnost, odpornost proti vlagi in lažje čiščenje dodaja prostorom in objektom tudi estetsko dekorativno vrednost, kar mu omogočajo različne vrste in oblike ploščic. Za kakovostno opravljeno delo upošteva standarde svoje stroke in navodila izdelovalcev ploščic in drugih materialov. Keramične ploščice lepi na ravne in trde podlage, stene in tla. Pri tem nanaša vezivo na podlago in na ploščice, ki jih sproti pritrjuje. Zelo pazljiv in pozoren je na linijo polaganja in na vzorec, ki ga imajo ali sestavljajo ploščice. Ker so v podlagi različne prekinitve, kot so cevi in vtičnice, mora posamezne ploščice posebej pazljivo obdelati, da se natančno prilegajo na stikih.


Ko so vse ploščice položene, odstrani odvečno vezivo in zapolni ali zafugira stične rege med njimi. Preden začne ploščice polagati jih razpakira in pregleda njihovo kakovost ter odstrani stare ploščice. Tudi podlago, na katero bo polagal, najprej pregleda in jo z manjšimi zidarskimi deli popravi, kjer je potrebno. Pri obnovi starih prostorov običajno sam poskrbi za odvoz odpadnega materiala. Njegovo delo je tudi merjenje vlage v tlaku in zračne vlage ter površin za polaganje. Po teh izmerah nakupi potrebne količine materialov, če jih nima v zalogi. Ko od stranke dobi naročilo, si prostore za polaganje najprej ogleda. S svojim znanjem in izkušnjami stranki svetuje primerno izbiro ploščic in načine polaganja ter jo seznani z izvedbenim rokom in stroški.

Polagalec keramičnih ploščic s svojimi izdelki opremlja in poživlja kuhinje, kopalnice, sanitarije, predsobe, hodnike, stopnice, balkone, terase, vhode, prehode, kopališča, bazene ali laboratorijske prostore.Vaša mnenjaKeramičarstvo

Naše delo na področju keramičarstvo je dosedaj ocenilo 58 obiskovalcev in nam prisodilo povprečno oceno 4,1 (od 5)

Oddajte svojo oceno tudi vi (5 je najbolje): 12345

KEREMAKerema041 377 292
O podjetjuReferenceKontaktVodovod in ogrevanjeKeramičarstvoGradbeništvoAdaptacijeUrejanje dvoriščHlajenje in klimaSlikopleskarstvoKerema Facebook