Urejanje dvorišč

Z ureditvijo dvorišča in okolice pripomoremo k lepšemu izgledu vaše nepremičnine. Ob pogledu na urejene tlakovane površine, moderno oblikovanega dvorišča, letni terasi ali lesenega nadstreška dobimo popolno dvorišče za vaše nepremičnine.


Odločitev o vzorcih, barvah, tlakovcih nikoli ni preprosta. Mnogi so tudi v dvomih pri izboru med tlakovci ali klasičnim asfaltom, vendar se pogosto izvaja na dvoriščih prav oboje. Še posebej ta rešitev pride v poštev kadar je velika površina dvorišča.

Razlika med asfaltiranim ali tlakovanim dvoriščem je velika. Tlakovce lahko kadarkoli vzamemo ven in jih položimo nazaj, medem ko je asfalt potrebno rezati in popravljati. Asfalt ima poleti zaradi vročine nekoliko neprijeten vonj, medtem ko lahko tlakovci pozimi malenkost drsijo. Kombinacija asfalta in tlakovcev je pa vsekakor priporočljiva za velika dvorišča.

Danes se lahko s sodobnimi materiali naredi izredno moderno tlakovano dvorišče. Za lepo in urejeno dvorišče je zagotovo najbolj pomenbna odločitev o pravih materialih in seveda v kvalitetni izvedbi. Mi vam lahko pomagamo pri pravi odločitvi!

 Vaša mnenjaUrejanje dvorišč

Naše delo na področju urejanje dvorišč je dosedaj ocenilo 93 obiskovalcev in nam prisodilo povprečno oceno 4,1 (od 5)

Oddajte svojo oceno tudi vi (5 je najbolje): 12345

KEREMAKerema041 377 292
O podjetjuReferenceKontaktVodovod in ogrevanjeKeramičarstvoGradbeništvoAdaptacijeUrejanje dvoriščHlajenje in klimaSlikopleskarstvoKerema Facebook