Prenova kopalnice


Prenova kopalnice je projekt, ki je izredno zahteven in vam lahko povzroči nešteto preglavic in skrbi. Veliko ljudi se odloča za prenovo zaradi dotrajanosti opreme, spet drugi zaradi potrebe po menjavi inštalacij, nekateri pa zaradi nefunkcionalnosti kopalnice. Prenova kopalnice je velik projekt, ki pa lahko poteka gladko in brez povzročanja sivih las, če to delo prepustite strokovnjakom.

Pred samo prenovo je potrebno imeti idejo in pa tudi načrt o novem stanju, da se lahko projekt prične. Prenova kopalnice se prične z demontažo obstoječih elementov v prostoru in po navadi se odstrani tudi stara vodovodna inštalacija. V tej fazi se odstranijo tudi keramične ploščice in po željah in potrebi se zruši tudi katera od sosednjih sten, če gre v projektu  tudi za razširitev prostora. Naslednji korak, ki ga zahteva prenova kopalnice je napeljava nove odtočne in vodovodne inštalacije. Pri nas inštalacije izvedemo podometno in v tej fazi prenove tudi dozidamo ali pozidamo stene ter izvedemo izravnavo. Vsa naša vodovodna inštalacija ustreza vsem higienskim ter tehničnim zahtevam.

prenova kopalnice

Prenova kopalnice še nikoli ni bila tako kakovostna in ugodna. Naša prednost je v popolnem prilagajanju zahtevam naročnikov, za katere priskrbimo le vrhunske materiale najvišje kakovosti in upoštevamo želje. Vsi naši materiali, ki jih inštaliramo so odporni na notranji pritisk, visoke temperature ter so trpežni in nepropustni. Prenova kopalnice se po demontaži in novih inštalacijah nadaljuje z vgradnjo tuš kadi ali pa kopalne kadi. Ko je vgradno pohištvo nameščeno pa je na vrsti polaganje ter fugiranje ploščic. Ploščice seveda izbere naročnik sam, mi lahko po željah pomagamo pri izbiri barve za fuge, da je kopalnica čim bolj barvno usklajena. Pri ploščicah pa svetujemo tudi glede velikosti, saj niso vse dimenzije primerne za velike ali pa manjše kopalnice.

Prenova kopalnice pa je nato že pri zadnji fazi, ki je montaža kopalniškega pohištva. Izbira kopalniškega pohištva je popolnoma prepuščena naročniku. Po željah lahko kopalniško pohištvo priskrbimo mi, vsekakor pa ga bomo namestili. Danes je zelo moderno leseno kopalniško pohištvo. Po željah montiramo tudi lesene talne obloge. Prenova kopalnice je za nas projekt, ki nam ga lahko prepustite v celoti. Ni vam potrebno izbirati različne mojstre, kateri se morajo potem še časovno uskladiti, kar je v veliko primerih zelo težko. Naša usluga je popolna, torej od demontaže, do namestitve novega pohištva. Lahko nas najamete da prevzamemo projekt delno, nudimo pa tudi popolno storitev prenove.

Projekt prenova kopalnice  se torej začne z demontažo že obstoječe opreme in pa odstranitev ploščic. Za naročnika zagotovimo odvoz odpadnega materiala, tako da je poskrbljeno za vse. Nato pričnemo z grobimi vodovodnimi deli, sledijo zidarska dela, ki vključujejo tudi izdelavo nove stene ali podrtje že obstoječe, ki ne bo več v uporabi. Ko je prostor za novo kopalnico pripravljen, se začnejo fina dela, katere zahteva prenova kopalnice. Pripravi se namreč podlaga za polaganje ploščic. Nato se ploščice položijo, fugirajo in sledijo še fino montažna dela.

Če naročnik naroči gradbeni in vodovodni material, ploščice ter kopalniško opremo, mu v tem primeru obračunamo nižjo davčno stopnjo. Na tak način je prenova kopalnice lahko hitrejša in tudi občutno cenejša. Pri vsaki prenovi nudimo svetovanje glede vsake stopnje prenove in skupaj z naročnikom natančno določimo potek projekta in časovni okvir. Z našim načinom dela naročnikom prihranimo ogromno časa, energije in tudi denarja. Posel lahko prevzamemo na ključ, kar vam bistveno olajša celoten postopek prenove. Naša želja je namreč, da vsak naročnik dobi kopalnico kakršno si je zamislil in zaželel. Kopalnica je prostor, kjer preživimo kar nekaj časa, zato je dobro, da je funkcionalna in da se v njej počutimo dobro.Vaša mnenjaPrenova kopalnice

Naše delo na področju prenova kopalnice je dosedaj ocenilo 127 obiskovalcev in nam prisodilo povprečno oceno 4,1 (od 5)

Oddajte svojo oceno tudi vi (5 je najbolje): 12345

KEREMAKerema041 377 292
O podjetjuReferenceKontaktVodovod in ogrevanjeKeramičarstvoGradbeništvoAdaptacijeUrejanje dvoriščHlajenje in klimaSlikopleskarstvoKerema Facebook